Contactgegevens

Ontwikkelaar:
Jobo Vastgoed B.V.

Aannemer:

Jobo Bouw- en Aannemingsbedrijf B.V.

Adres:
Admiraalsweg 4
2315 SC Leiden 

Telefoon:
071 – 522 72 25
Ma t/m vr tussen 08.00 en 16.00 uur

E-mailadres:
info@dekarperhof.nl

Karperhof   nieuwbouw project Woubrugge   Jobo de Bouwers Leiden54

Volg ons op social media

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent De Karperhof, volg ons op:

Karperhof   nieuwbouw project Woubrugge   Jobo de Bouwers Leiden29
66

Totaal aantal woningen
(zes categorieën)

30%

van deze woningen zijn voor de sociale huur

De naam Karperhof

Waar komt de naam Karperhof vandaan? Het antwoord ligt verscholen in de wateren rondom Nolina en het projectgebied, waar talloze graskarpers hun thuis vinden. De eigenaren van het project waren geïnspireerd door de overvloed aan graskarpers in de omgeving en stelden voor om het project naar deze opvallende bewoners te vernoemen.

Is er een parkeerplan?

In de nieuwe wijk wordt zowel geparkeerd in de openbare ruimte als op eigen terrein. In totaal bevinden zich 72 parkeerplaatsen in de openbare ruimte langs de straat. Aan de binnenzijde van de woonblokken zijn nog 47 parkeerplaatsen aanwezig, waarvan 17 parkeerplaatsen in het zuidelijke hof openbaar toegankelijk zijn. De overige 30 parkeerplaatsen bevinden zich op eigen terrein. Het parkeeraanbod komt uit op 119 parkeerplaatsen, waarmee sprake is van een sluitende parkeerbalans.

Duurzaamheid

Energieopwekkende woningen Wij bouwen een ‘all-electric’, energieopwekkend Karperhof. Concreet; wij realiseren woningen die in zijn eigen energiebehoefte voldoen met een minimale CO2 uitstoot. Door toepassing van hoogwaardige materialen, PV-panelen en slimme installatietechnieken is Karperhof klaar voor de toekomst. Gebruiksgemak en wooncomfort staat bij ons centraal. Deze factoren dragen aanzienlijk bij aan de levenskwaliteit en een gezonde leefomgeving. Met de warmte-terugwinventilatie, vloerverwarming, een individuele luchtwarmtepomp en PV-panelen op het dak in combinatie met een hoogwaardige geïsoleerde schil realiseren wij comfortabele woningen. Uiteraard zijn de BENG 1, 2, 3 en TOjuli eisen in het ontwerp meegenomen.

Wij benaderen Karperhof als grondstoffenbank van de toekomst. Dit betekent concreet dat wij kiezen voor gezonde en veilige materialen, die later hoogwaardig als grondstof opnieuw gebruikt kunnen worden in een biologische- of technologische kringloop.

Overlast sportvelden

Aan de oostzijde van het plangebied zijn de sportvelden van v.v. Woubrugge gelegen. Aan de zuidzijde is de tennisvereniging Woubrugge gelegen waarbij rekening gehouden dient te worden met de geluidscontouren en de verlichting van beide sportverenigingen.

In het kader van haalbaarheid en snelheid voor het proces hebben wij de grens van 30 meter aangehouden voor de locatie.

Datzelfde geldt voor de westzijde, waar een spuitcontour van 25 meter geldt. De gevels van de woningen staan in lijn met deze richtafstand.

Planning

De aankomende maanden zullen de plannen voor de ontwikkeling van het Karperhof-project verder worden uitgewerkt. Afhankelijk van hoe snel dit proces verloopt zullen er definitieve afspraken met elkaar worden gemaakt.

Op de hoogte blijven? 

Met uw toestemming houden we u de komende periode op de hoogt van dit project. U ontvangt nieuwsbrieven met de laatste updates.

Huur of koop?
Koopwoning
Huurwoning
Geïnteresseerd als
Toekomstige bewoner
Omwonende